www.ihrfors.se
Banner

Våra båtar

Flipper 470

Flipper 470

2006 köpte vi våran första motorbåt, Flipper 470s. Det blev början på en rad av motorbåtar och slutet på segling.

Flipper 470s är en stadig och fin fiskebåt som även är tillräckligt stark, snabb och stabil för att dra ring eller vattenskidor.

2007 annonserade vi ut den för att vi köpt en större familjebåt och inte hade behov av 2 båtar. När en köpare visade intresse bestämde sig Leif och Conny snabbt sig för att dom ville köpa in sig på båten. Vi tyckte det var en bra lösningen.

Cinderella

Albin 23

Vår första stora båt var en Albin 23 från 1978.

Vi köpte henne på sommaren 2007 från Enköping.

Albin 23 är en trevlig båt som är lätt att hantera och har en fantastisk sittbrunn. Den har en marschfart på ca 7 knop, så man får inte ha bråttom. Men å andra sidan drar den endast 0,4l distansen och kostar inte mycket att försäkra.

Vi spenderade mycket tid på sjön med henne. Hon var både pålitlig och säker. Vi har många fina minnen av henne men barnen växer och båten blev lite för trång. 2009 var vi tvungna att sälja henne. Hon gick tillbaka till Enköping igen. Hoppas hon har det bra där. Kanske ses vi på sjön!

Fredelina

Maxim 26

2009 köpte vi en Maxim 26 utrustad med allt man kan tänka sig. Hon hade även en ny motor Lombardini 87hk. En fantastisk båt med många kojer och otroligt billig i drift. Men under vår första sommar med båten fick vi erbjudande om att köpa vår drömbåt - en Albin 30.Så Fredelina annonserades ut och glider numera omkring i St Annas skärgård.

Neptun

Albin 30

Den 25 september 2010 hämtade vi vår Albin 30. Det var en härlig 2 dagars tripp från Gålö hem till Västerås.

Mer info om du klickar på menyknappen Albin 30.